God Morgon!

Ja du var man vaken ännu en gång då :) Får se vad den här tagen har att bjuda på !

Sova!

Ehh faan sova nurå kanske, omjag kan vill säga"/ Satt med Anelia på toa en stund ikv, uscha stackars lilla tjejen. Spydde som en tok , men efteråt blev hon jätte pigg och hon har ingen feber eller nåt iaf, så de är ju bra :) Philip var hemma från skolan idag efter som han var så trött igår såg ut på han som att han skulle bli sjuk, men han var nog bara trött för idag var han hur pigg som helst ! =D Tur de, Så imorgon blir de F-skola för han, :) Naej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre! Natti..

Försvinn !

Jäklar va ont jag har överallt ... åhhh blir galen... Hoppas de blir bättre snart iaf! Märks att barnen kommit hem va ;P Bloggar inte alls lika mycket e .. Finns ju en miljon andra saker att göra så .. Elin och Jon var här en sväng idag, hon fyllde också år =D ! Sen var vi ut med barnen en sväng, gick till affärn och köpte en varsin klass så sjukt skönt ute ju ! Sweet asså ;) Nä nu så ska jag laga lite mat, Idag blir de Mjölk makaroner och korv, barnens favorit :) ♥

Juste ja

Är ju för faan Big Brother ikväll =D Final också, Mycket bättre än bandy final ;P haha elak ja e..
Detta är dom nominerade iaf ..
Nicky och Katerina. Alltså för mej spelar de nog ingen roll vem som åker, för Katerina hon låter bara illa och ja Nicky tror ju han är Kung-Sune för de mesta så ja..

Nu snart...

Kommer mina ÄLSKADE små älskade barn! Finns inget alls i världen som är så fina som mina barn <3 Mamma älskar er mest <3 !! Träffa dom på kiosken en sväng där dom var och åt med sin far och Mikkis. Anelia hade spytt typ 7 gånger och Philip såg inte så himla pigg ut han heller, "/ Bara lilla Englan som var pigg :) Så vi får se hur de blir med sjukerier denna vecka, jag mår ju inte 100 jag heller, trodde de var bakfylla med faan de kan väl inte sitta i nu längre tycker ja "/ jaja blir nog bra med de också :) Solen lyser ju iaf =D ! ♥

Vågar man tro?

Ja vågar man tro att våren är här och tar bort all äcklig snö nu då kanske?? HOPPAS! Har städat en massa nu, ska tvätta golvena också bara sen håller tvättmaskinerna på med tvätten :) rent och fräscht i sängen inatt och inte äckel bakfylla lukten ! =D Swweeett! ^^ ..  Nån timme kvar så är barnen här också :) <3 Love

Finally!

Idag kommer Philip, Engla och Anelia hem till mamma och Henrik, Som jag har längtat enda sen vi lämnade dom i söndags! Idag väntas STOR städning! Hua hur de ser ut här alltså! Luktar bakfylla i hela lgh, dock har vi bara druckit i fredags "/ jaja nu ska de bort iaf, ska till affärn snart och köpa tvättmedel och AJAX så de doftar gott här hemma igen :) Sweet.. !  Ha en bra dag =)

Trött

Haha va faan somna på soffan "/ Hatar att vara Bakis, ja är inte gjord för de ja e! Uscha hoppas de känns bättre när man vaknar imorgon! Å då kommer mina små hjärtan också :) <3 LOVE!

Bakis.se

Alltså de här är sjukt de! Fy faan va dåligt jag mår, har spytt ett ex antal gånger ! Ska vara nyterist ett bra tag nu känns de som iaf. Hua mej.. Trevlig kväll igår iaf :) Lääääängtar som faan tills barnen kommer hem imorgon! Mamma älskade små barn, I Miss You <3 Älskar er... !

Ryck upp dej nu

Åhh så seeeg idag fattar inte.. Fryser skulle helst av allt kunna lägga mej i sängen igen!! skulle vara skönt men icke! Ska färga mitt hår nu, och ja jag ska göra de själv! Får la se hur de går :P Idag blir de nog DRICKA och bli lite lullig ;P Men då kan man fan inte sitta så här e ... Hej mere..

Ska bara...

Denna ska jag gör idag, + en text brevid.. Alltså tatuera. =)
Men jag ska som sagt ha en annan text . Älskar att ja e tsm med en tatuerare! =D <3

Päronen

Nä va faan så här kan ju inte sitta hela dagen e.. Tar en sväng till Segersta och hälsar på Mor o Far och ett STORT + är ju att syster Patricia + barnen hennes är där =D wiie!

dom är bara 3

Nja de e väl bättre idag då :) Vaknat nyss och fått sova ut, Tycker om hon som bor med mina barn varannan vecka, men jag har faktiskt rätt att säga till om saker och ting som tex napparna, jag tycker mina små brudar ska få ha dom om nätterna när dom ska sova eller när dom ska sova middag! Så är de bara, ja visst dom är 3 år med dom blev nyss de faktiskt! Och nej jag ska inte alltid ha dom som bebisar! Jag tycker inte jag behöver jäkta med att få dom stora vuxna, dom e bara 3 och jag tänker ha dom som mina små "bebisar" ett tag till så är de bara!

!!!!

Jag blir arg och jag blir ledsen!!!

Tattoo

Älskling håller på att tatuera Tony! Hämta Philip från skolan idag fast de är pappas vecka, han var på nå möte så han skulle inte hinna hämta han till halv 2, så han har varit här lilla älsklingen i nån timme, nu har han dock åkt till pappa igen :( Hoppas denna vecka går fort så mina små grisar kommer hem till mamma och Henrik snart! Ska iväg på kalas hos Henriks pappa ikväll, eller äta tårta skulle vi nog göra, Sen ska vi iväg till mamma o pappa för syster Patricia ska hälsa på här uppe :) Mys <3 Miss my sisters and brother, Hoppas lillebror blir pappa nu snart, Elin var in på BB inatt men fick åka hem imorse igen .. Snart vill han nog titta ut :)

2011-13-03

Har varit en lååång dag idag... Var inne och myste med barnen (kolla film) och så, efter som dom lämnades hos sin far idag. Känner att varje liten minut räknas med mina små älsklingar veckorna dom är här, för man hinner knappt säga HEJ så är de söndag igen =( suck.. Har haft en bra vecka iaf :)
När vi lämnat barnen vid 17 så tog vi bilen och åkte till kiosken och käka lite fet mat :) göttta! Sen åkte vi till Bollnäs och träffa Madde och hennes Genc en sväng, eller a vi var där 4 timmar typ, myss! Satt och prata en massa, kolla på solsidan och Big Brother :) Sen åkte vi mot Kila igen, kika in hos Sandra en snabbis och tog en ryk. Och nu sitter vi hemma i soffan med varsin data i knär ;P haha.. Väntar på att Jackass 3D har laddat klart sen ska vi ta med våran stora tv in i sovrummet och kolla film, Imorgon bitti blire jobb 7-12 . Drygt!! Vill ha sovmorgon känner ja, men får ta de på onsdag eftersom ja jobbar tis 7-till 16 tror ja de var, schemat stämmer aldrig riktigt heller nästan så a ja vet inte de märks "/ Nej nu blir de myss tills John blund kommer och tar över ;)

Pinsamt ju!

Fann kl är snart 16 och jag har inte varit ut idag, hemskt ju, nu får jag sån där ångest igen :S Ska ut nu snart bara älskling vaknar, ni ska höra hur han snarkar, hahaha, då vet ja att han sover gott iaf ;P .. Ungarna spelar Mario.. Nä nu så ska jag inte lata mej mera!

Pippi

Tjejerna kollar på Pippi, Philip spelar och älskling sitter vid datan o ja me .. De är va vi gör, skoj va? ;P haha eller inte. Hemskt trött ja var imorse, hua. skönt att man iaf kom upp i tid. Undra va den här dan har att bjuda på ?

Bråk ungar!

Nu är tjejerna på riktigt bus humör, dom brukar nästan aldrig vara svåra att lägga, de är oftast bara att lägga ner dom i sängarna och pussa dom godnatt sen sover dom , Men nu vettu! Dom lade sej vid 19:30 och ännu håller dom på med en massa grejer där inne som tex: Läser böcker för varandra, städar, busar osv .. haha dom är ju så söta, men klockan börjar ju bli natta för dom nu så "/ ska gå in till dom snart, hörde dom nyss men nu blev de tyst så kanske somna dom nu :) Älskling åkte iväg och skulle kolla på bilar, haha tänk killar och bilar, orkar inte bry mej så mycke om de längre faktiskt.. Juste har beställa lite extra hår nu ikväll =D Faan va nice alltså ! Kan jag äntligen färga i mitt hår! Har väntat tills jag hade råd med håret så de blir lika färg, och min hårbotten är hemsk nu! Ser typ flintskallig ut ju :S uscha uscha.. Nä nu ska jag röja efter ungarnas bus här hemma idag!

At home

Finnaly , Idag var de inte den roligaste dagen att jobba "/ Faan strul hit och strul dit eller ja de löste sej till slut men man blir så trött av de, Men nu är jag hemma med min älskade Familj <3 Lovely, får se va den här dagen har att bjuda på då, skulle vilja hitta på nåt men de verkar inte Henrik vilja så vi får se, ut och leka med barnen ska jag iaf :)

Night

Nu är de dags att möta John -Blund igen då, ska upp tidigt imorgon och jag är sååå trött fast jag somna till 30 min när jag och Engla låg inne i sängen och kolla på "ling-ling" haha nä men Tingeling, tjejerna säger (ling-ling) ;P Go fiorna mina <3

ENGLA LOUISE BONNIER

Och så blev de..

Anelia åkte som planerat med sin Pappa och Mikkis till Bollnäs och kolla örat. Dock fick man ingen "egen-tid" med Engla, för Philip kom hem, men äh va gjorde de =D vi gick ut och gick en sväng, åkte lite kana och gick till tvättstugan och dona :) de är faktiskt liiite skillnad på 2 och 3 ungar :P iaf när man är ute för dom leker lite bättre med varandra, men inne är de faktiskt ingen skillnad för då leker oftast tjejerna med varandra :) Har varit en lugn och mysig dag, trots att älskling tatuera 2-3 timmar på dagen. Käkade stuvade makaroner till kvälls mat, götta, Bara de att när jag skulle ha i salt i makaronerna så satt inte locket till saltet på ordendligt så de blev typ 2 dl salt i makaronerna så de var bara att börja om ;P haha inte lätt att heta Liz-Marie jämnt e =D ... Nu ligger tjejerna som förövrigt var SKIT trötta och sover, Philip ligger inne i vårat rum och kollar på film :) Nu längtar jag tills att kl blir 22 så Biig Brother börjar, MYSA med älskling och sen lägga sej för imorgon är de jobb några timmar :) Med Camilla dessutom =D En BRA överraskning, då jag typ aldrig vet vilka/Vem jag jobbar med.. :)
Förövrigt saknar jag Madelene Eriksson hennes Siri och Lille Tokern Adrian <3

Här är bilder från idag, Blev inte så många men endå ;)

Jag och HAN jag vill dela mitt liv MED! <3

Idag då?

Alltså seriöst klockan är snart 12... Har inte gjort så väldans mycket idag heller! Eller jo jag och tjejerna duscha en sväng sen har jag diskat och lagt tjejerna nu en sväng, men sen då? vi har varit vakna sen 08 och inte ens varit ut? och solen skiner ju , får ångest när jag inte är ute såna dagar! Anelia skulle till öron doktorn idag, Pappa Micke och Mikkis skulle med henne dit, Och Henrik ska tatuera så då blir de bara jag och lilla Engla själva eftersom Philip är hos mormor, hmm mysigt egentligen ju, inte ofta man har en unge själv e.. =D Ut och gå en promenad kanske? :)

Brudarna är vakna

Vi vaknade först, Jag Engla och Anelia då :) Älskling sover är, och Philip är hos mormor och morfar han :) Tjejerna sjunger, Waka Waka inne på deras rum, riktigt fint låter de ;P Själv skulle jag behövt duscha, sen skulle jag vilja gå ut, men jag lär väl vänta lite förstår jag.. Igår var jag riktigt trött på livet på ALLT ville bara dra täcket över huvet och somna om, inget var roligt, HATAR mina dom dagarna för jag gör illa människor i min närhet som jag inte vill göra illa :( .. Hoppas denna dag blir bättre, känns redan som de med tanke på att SOLEN lyser =D
http://www.youtube.com/watch?v=umlM6iwuhYg

Vaken

Yey vaken nu med älskling som var gullig och gjorde kaffe och sitter uppe med mej innan jag ska gå :) så snäll!
Anelia kom in till mej och Henrik inatt, va mysigt de var och va glad hon blev när hon såg att jag låg i sängen, MAMMA sa hon och krama om mej =D känns jobbigt att gå och jobba nu "/ Hoppas dagen går FORT!

Natta

Nu har jag jobbat klart för ikv! Gick bra ikv fick vara inne :) skönt sörru.. Har myst med min älskade Philip som var vaken när jag kom hem, Sen kolla jag och älskling o Egget på Big Brother , Mysig kväll.. Nu ska jag dra med mej den snyggaste pojkvänen i världen in till sängen =D Sova lite sen upp TIDIGT imorgon bitti "/ jobba snabbt eller hoppas på att klockan går snabbt imorgon så jag får komma hem till mina älsklingar FORT!

Och dom nominerade

ÄR...
Undra vem som får stanna? De får jag och alla andra reda på ikväll, först blir de till att jobba en sväng !
Bye Bye

Klippa <3 lite

Ska iväg till Micke och Monica för jag ska klippa älsklings hår eller snagga av de :P Och så ska vi dricka lite kaffe också :) Hoppas bara vi hinner i väg innan jag börjar att jobba! Känner inte för att jobba, inte hemtjänsten eller jo om jag hade haft körkortet hade de varit toppen ! men eftersom jag nu inte har de där kortet så känner jag mej mera hemma inne på hälla :) Men de blir nog bra ändå ! Prata med min Philip nyss och tala om att vi inte syns försen imorgon eftermiddag för mamma måste jobba, inte för att han brydde sej speciellt mycke men ändå ;P Han har ju Henrik här så han är ju nöjd iaf och de är ju tur de =D

söött

http://www.youtube.com/watch?v=0rbMHLDY1pA&feature=player_embedded

Design

Har ändrat designen lite igen :) Mår lite bättre nu faktiskt :) skööönt! Älskling kollar på YouTube, Sen ska vi ta och stor städa lite, för sen är de ju dags för jobb och kidzen kommer ikväll som sagt =D Miss my babies <3

Ja idag då?

Usch fy och blää mår inte bra idag eller just nu, hann inte vakna imorse innan jag stod i duschen ! såå dåligt mår jag, usch va jag hatar såna mårnar, Idag kommer mina barn hem och jag skulle allvarligt kunna börja gråta bara för att jag ska jobba ikväll när dom kommer hem sen får jag inte se dom försen imorgon eftermiddag =( Så jävla tråkigt. Hoppas jag klarar av att jobba ikväll bara för som jag mår nu orkar jag knappt sitta här e..

Tröttast

Har nyss kommit hem efter att ha jobbat några tmmar, är så sjukt trött nu ! =O Ska iväg till mamma och pappa sen tänkte vi, Har kastat i mej en massa mat "/ uscha är alldeles för mätt just nu !
Såg att jag lagt upp 2 lika bilder förresten .
Saknar mina barn <3

Ajj

Ont i magen ja har :(!!! Snart blir de Big Brother och mys resten av kvällen <3

Doktorn

Har varit hos doktorn :( har fått UVI .. usch och bläää.. Har svin ont ! Hoppas de blir bättre med medicinen ja fick nu.
Har haft ont ett tag och nu orkade ja inte mera.. aja nog om de. Micke , Monica,Liam och Sandra är här dom ska väl åka hem snart , då ska jag och älskling laga mat :) götta!

Huvudvärk!

Har nästan nyss klivit upp "/  Ajj jag har så ont i mitt huvud, vilket inte är roligt, ska in i duschen snart så kanske den släpper iaf .. Sen vet jag inte rikitgt vad jag ska hitta på ? Älskling ska iaf tatuera men de tar inte mer än en timme iaf , så hela dan kommer ju inte försvinna, dock har jag sovit bort hela dagen "/ jaja får se vad vi hittar på :)

Ny design

Har suttit och pillrat med en ny design, faan man fastnar ju med de när man väl börjar "/ Nu blev Headern (den som är längst upp på bloggen) helt konstig ju "/ skulle vilja ha den smalare och inte som en stor 4 kant uppe i hörnet e .. Men men de får jag ta en annan dag för nu ska jag ta och krypa ner och kolla på film med min älskling :) <3

En liten Philip :) söta lilla älsklingen min <3

Och sen 2 inte alls gamla flickor ! Herrgud vad mina barn växer fort  <3

Philip dag

Efter mötet på Philips skola idag blev de bestämt eller a Elin ringde och fråga om jag ville följa med henne och Jon till buspalatset, så jag tog med mej Philip dit också :) Fick han busa av sej lite också, Sen blev de Dollar en sväng också. Åkte hem och käka lite sen åkte jag, älskling,Philip och Micke till Bregvik för Älskling och Micke skulle Bowla, Philip och jag spelade Nintendo Wii, Mario Kart :) . Sen när alla spelat  sina matcher klart, fick Philip prova på att bowla och gissa om han blev stolt när han sköt ner alla utom 1 =D Så duktig lill killen, så nu blir de till att åka och bowla en dag med Philip för han skulle minsan jobba med bowling när han blir äldre ;)

Seriöst!

Hallå inte typ nån som kollar in den här bloggen längre :( alltså visst de kanske är förståligt eftersom jag nästan aldrig uppdaterar den, men skulle folk kolla in och läsa min blogg och kanske lämna en kommentar så skulle jag självklart blogga mins 2 ggr om dan =D Så va säger ni ;P
Har precis klätt mej och sminkat mej, latast när man inte har barnen ja vet "/ Ska iaf väg till Philip skola på möte alldeles strax .. Ser att de blåser en massa ute också, hoppas de är varmt iaf.. Är de inte de ena så är de det andra , Eller hur ?

RSS 2.0