Hemfärd

Jupps idag bär de iväg mot Uppsala för att övernatta hos syster yster min, Har inte träffat henne på år och dar känns de som måste verkligen till na, SAKNAR dej syster!!

Hua mej va veckorna går fort iaf den här, Känns dom de bara är onsdag eller nå, men nej SÖNDAG står de i almanackan, så de e vel bara att hålla med då :S Kom just att tänka på att jag fyller år snart också :s vill inte de heller. uscha uscha!

Nej nu ska vi ta bussen till Helsingborg (knutpunkten) därifrån min buss går, som ja ska gnugga rumpan mot i typ 8 timmar, hade tagit ett antal fler timmar till Bollnäs så ja e rätt nöjd över mitt beslut iaf :) får ju träffa syster min på köpet också :) 

Åhh btw på Tis ska Philip börja på dagis igen, som han lääängtar.. Ska bli så roligt att han äntligen ska få börja där igen och leka med sina kompisar ..

Peace out Friends!

Hej o Hå

Full fart hela dagen, skönt har den gått fort iaf. Har passat Siri en stund på efter middagen. Haha den tjejen ska ja nog anställa som Nanny snart. Hon e så duktig o snäll på flickorna :) Philip har ja knappt sett idag, Han sprang ut fort han. Var med sin Farmor till S-hamn en sväng och köpte nytt däck till hans cykel som han har "börnat" sönder :P Helt slitet var de. 

Kan inte fatta att ja bara behöver sova ensam 2 nätter till sen så får ja ligga i armarna på Manne. :) Åhh va ja läängtar. Men e fett nervös på hur resan dit kommer bli, Tar 8 h och ja har ingen musik som helst, eftersom min mobil har duschat lite för nån dag sen. Suck less ja blir på mej själv, antar att man inte kan önska sej nån ny när ja fyller år heller. Är ju så stor så nu får man bara blommor :P haha. nej då. 



Blunda









Lördag?

Ja så var de ja :) Har laddat upp med mys till max! För mej och Philip och flickorna med då :P men dom får bara vara med till 19 sen får dom hoppa i säng. Hoppas dom somnar då bara, dom har nämligen vilat VÄÄÄLDIGT länge nu. 

Jag har iaf fixat med godis och annat smått och gott för mej o Flippen :) Nån som vill joina :P haha.

Aaa btw! Just 2 more days ! Wiiie! 



Ohh

Känns som den här dagen kommer gå hur seeeegt som helst :S ORKA! Kl är ju bara 09 liksom, om kl kunde blir efter 12 så Lunchen var över och flickorna kunde sova ett tag då så de sen bara är att gå hem till Madde. Men hon kan behöva sova också :) Haha snacka om att ja lääängtar efter sällskap nån o prata om allt o ingenting <3 Älskar dejj Madde gumman.. 
Philip sprang precis ut han med, men han kommer säkert in snart om han inte hittar nån att leka med. Flickorna springer runt med sitta "Gå-Bilar" Krockar o har sejj :) Och själv ska ja ta reda på disken som blev efter frukosten. 


Så blev de..

Fredag denna vecka också. Usch ja e nå sjukt trött. Måste måste i säng nu! Så den här dagen kan börja nångång också! Ska hem till Madde och Siri imorgon en sväng :) Ska jag försöka komma iväg och sola min bleka kropp också. hmm. Åh har verkligen inte gjort nå annat än att städa och vart till Affärn idag :S Ångest. Suck.. Men de ska de bli ändring på. 

Natti natti allihopa! 


Haha Philips kommentar för nån dag sen var bäst! Mamma- Jag är snyggare än dejj, säger han när jag står uppe på balkongen och han är nedanför :P Och ja lilla Älskling de är du sa ja :)

Mohaha

Fuck han inte in till stan idag :( Nån som vill följa med imorn ? Nej alla jobbar vel antar ja :S som alltid! 



Höst

Usch usch usch ja vill inte att hösten ska komma än, sommaren har vel inte ens vart här? Hallå de  är alldeles för tidigt förr kunde ja tycka om hösten eftersom jag fyller år då snart, men nu är de inge roligt att fylla år heller :S Blir ju bara äldre och äldre! Suck.. Blääää!  Insåd de nu när jag titta ut genom vardagsrums föbster och alla bladen börja bli gula, Jag DISSAR hösten FETT mycket! 

Torsdag

Philip vaknade imorse och hade lite ont, antagligen för bedövning släppt, De var inte så att han var ledsen eller nå, men han är ovanligt lugn. Han är fortfarande inna liksom och klockan är 11:30 och vi var uppe vid 08 :O Han har sagt flera gånger att han ska gå ut men han har kommit på en massa andra saker emellan som att städa sitt rum och titta på bompa och rita :) Mysigt att ha han inne. <3

Har lust att dra ner på stan men ja vet inte nån som är hemma och har lust att följa med, i värsta fall får jag vell åka ner själv :S  eller? :P

Nej nu blir de till och diska här. ska sätta på flickorna kläder också springer i blöja fortfarande dom :P 


Tänk att..

Min son aldrig lär sig att lugna ner sig lite, Han höll på att bada när ja hör ett gallskrik, som alltid. Kommer in i badrummet då blör ungen ifrån rump vecket. Värsta jacket :S Så ja ringer hit hans pappa (eftersom ja klarar inte av blodet) Fattar inte när ja jobbade på äldrevården och nån slagit sejj så gjorde de mejj inget men när de är mina egena barn får ja så himla ont i mitt hjärta. Aj ja iaf så kommer han hit och sedan ringer hans ex så hon också komma och titta vi beslutar att vi ska ringa akuten iaf. Så nu så är han där med sin Pappa och hans ex, Och troligen får sy eller limma igen de där hemska såret. Uscha. Hade så gärna följt med men jag måste vara hemma med små tjejerna, eftersom dom sover  inte alls längre dom vaknade i samma sekund som Philip började skrika här hemma.. Thats life  :) 











Fet diss!

Då var de Onsdag då :D 5 till dagar till de blir Helsingborg, alltså fatta ja har inte vart längre än till Uppsala på egen fot. Och då har jag ändå bott där 15 år av mitt liv. Men nej nu ska ja dra iväg enda till helsingborg! Ojoj.. Men de är de värt, Lääängtar som fan. 

Min syrra dissa mejj, hon skulle ha kommit hem idag men inte fan gjorde hon de e, ne på Fredag kommer hon och då hade hon mage och fråga om ja ville komma dit och packa :O hallå ja jo men de e lugnt släppar med mina 3 ungar till en plats där de e fullt med folk och samtidigt som ja ska hålla koll på dom ska jag också hjälpa na och packa. Skulle inte tro de va. Älskar dejj syster, men nej!

Nej hela helgen ska jag vara hemma och mysa med mina älsklingar till 100% dock kommer nog Philip vara med typ 20 av dom % eftersom han ska vara ute och leka. Han sover fortfarande Btw :S ska gå in och väcka han snart om han inte kommer upp själv snart.:) 

Nej nu så ska jag plocka lite här hemma, som vanligt :P Uscha inte kul menmen.. 

Kram puss o hej!



Just what I am doing! 

Seg start

Smart och starta en blogg och de första jag gör är o inte skriva på några dagar "/ hmm noot good! 

Ungarna är här nu iaf springer runt o runt :) Stannar upp ibland för o titta på bompa. Philip är ute och cyklar som vanligt. Han hinner knappt med o äta frukost förren han ska ut. Bra de å så han har kompisar o leka med :)

Åhh idag är de bara 6 dagar kvar tills de är dags för att åka till hgb :) lääängtar! 
Nej nu ska jag klä på  mejj och flickorna här.. 

Hare! 

Halloj

Lessnade på den gamla bloggen så jag hoppar på en ny ist :) 

Ja är trött vaknade nyss! :O Shit hela den här dagen har snart gått den med, Hoppas nästa vecka gör de med, för på Tisdagen som kommer ska ha till Helsingborg :D Yeah! Läängtar,, Meen först ska jag ha barnen en vecka som just nu har vart hos sin pappa en vecka. Lääängtar efter mina bebisar! mitt allt <3  Ska hämta dom i morgon eller om han kanske till och med lämnar dom, sånt som märks :P  Ska vara inne i stan kl 10 imorgon också hur ska jag orka de? Har vänt på dygnen totalt den här veckan, har vart uppe till ca 04 verenda kväll och sovit till nu.:O 



Haré Hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0