Long time no see

Jo men hejsan, Nu var de ett jäkla bra tag sen ja skrev här också, E nog lite lat ^^ ;)  Men men. Ska börja med att tala om att flickorna blev 2 år den 3 januari. :) Mina stora små tjejor. Älskar er!
Och så ska vi nog sälja våran Hemi till veckan har inte riktigt tid den lilla. Får ta att skaffa hund när vi bor i hus eller nå ist.
Ja så vet ja inte riktig va ja ska skriva mera "/ Har vart tsm med Älksling i 4 mån också :) är såå förälskad i den karln!
Och Madde, har fött sin son Adrian i fredags också :) Hon var hit med han en sväng idag.. Så himla söt han är! Ojoj blir kanske en bebis snart ;) hihi.,, Tycker alla som skaffar och föder barn nu, är en massa folk i min omgivning ja vet iaf ..
Nej nu så ska ja ta och gå till tvättstugan, och sen städa lite innnan dom kommer och kollar på våran Hemi. :)
Hej!

Nytt år!

Jaha då var de 2010 då :) Undra va de här året har att bjuda på då? Inga nyårs löften har ja heller. Men de e vel ingen ide att skaffa några heller, Kan ju ändå inte hålla dom.. "/
Nyårs afton firades såklart med min Älskling, Sen kom Elin, John,Micke,Monica & Sandra hem till oss..
Efter nån timme begav vi oss hem till Jonas på Hambogatan. Där var de en massa annat folk också.. Fulla och glada var vi alla (tror ja iaf) vid tolv slaget. Öppnade balkong dörren ut så vi kunde lyssna på ABBA som sjöng HAPPY NEW YEAR samtidigt som alla sköt en massa raket! Och jag fick kyssa min älskling vid tolv slaget, Så underbart!! Ringde Philip också men han var mer intresserad utav sitt Wii spel än utav raketerna som de verkade som :) hihi.
Och de nya året börjar med att åka pulka =D Så nu bär de iväg mot Bolle med min Älskling,Micke,Monica,Sandra,John och Elin.. De här blir nog roligt de :)
Hujj!

RSS 2.0