ensam hemma

Idag har de varit segt, Lämnade Engla och Anelia på dagis 08:30, sen vid 09 åkte älskling med sin bror till Gävle. Så jag har typ städat och precis som jag satte mej ner så ringde min mor och sa att Philip ville åka hem (han sov där inatt) Så nu sitter han och spelar CARS. :) vet inte riktigt vad jag ska hitt på, finns ju inte så mycket att föra heller e.
Älskling va iaf och sökte jobb nere i gävle, dom skulle ringa efter lunch och säga om han fick jobbet eller inte. Känns tråkigt om han ska börja jobba ända där borta ju:( men samtidigt så e de ju bra med lite extra inkomster också :)
Nej men nu tar jag och tvättar golvet ist!
Jag och Anelia för ca 1 årsen.

skola och dagis

Nu så är barnen lämnade på skolla och dagis :) Philip ville inte alls gå i skolan idag, antagligen för dom har skol jogg , lat unge. Men när han väl var på klädd så var de då inge fel med att gå till skolan heller ..
Tjejerna har brottas med mej och älskling i sängen typ hela natten, så man har vel inte sovit på bästa sättet direkt men de gick ju de å.
Anelia har fortfarande ont i sin arm som hon haft sen i lördags nu, vi var till doktorn i måndags men han kunde inte se nå fel. Fast hon skrek när jag skulle ta av henne tröjan :S Så om de inte är bättre när hon kommer från dagis idag så ska jag ringa doktorn på en gång. Stackars liten!
Nu så ska jag och baby snart möblera om i vardagsrummet :) får se hur de blir!!

trött mössa

Hua mej va trött jag varit idag. Helt slut, har tänkt flera gånger att nej nu går jag ner i tvättstugan, men har jag gjort de än? näää. Snart får vi springa nakna här hemma, haha närå så illa är de inte, Skulle så gärna vilja ha en egen tvätt maskin + diskmaskin + utång direkt på markplan, e så less på dessa trappor man känner sig inlåst på nå vis när man bor här uppe. Sen trivs varken jag eller Henrik speciellt här, men vart ska man få taf i en ny lgh, som passar den standarden vi vill ha? Skulle vara nice om man hittade ett hus! Men de lära vel ta och dröja. "/
Philip ligger i badet nu, och tjejerna har jag precis lagt så dom somnar nog snart :) Imorgon är de dagis för tjejerna och skola för Philip i 5 timmar så då jäklar ska jag ta och tvätta, ska trotsa min trötthet!!

Skärpning nu va?

Varje gång samma sak, Skulle ju blogga sa ja men de har kommit annat i vägen så de har jag då inte gjort..
men men 5:e gången gillt eller nå?!.
Vart ska man börja? Philip har börjat i skola eller förskolan, mån-fre de tar på han märker man eftersom dagis kan man nu få vara ledig från lite när man vill, men inte här inte..
Har jobbat i sommras på hällagården, de gick ju bra. Synd bara att de tog slut :( Faan kanske man skulle börja plugga ist?
Flickorna växer och växer, Anelia är duktig att gå på pottan lite nu och då, lika så Engla :) Gofiorna mina ..
Jag och Henrik firar snart 1 år, FATTA ett helt år.. De underbaraste året kan ja säga, med lite svagheter också, men de e vel sånt man ska gå igenom tsm. :) I love Him ! <3

RSS 2.0