gamla?

Alltså man kan ju börja fundera om man börjar bli gammal eller nå? Jag och älskling drack igår, Vi tröttnade och ville hem efter vi vart och badat tunna i max 2 timmar och då var klockan typ 23. Kom hem gjorde varma mackor sen gick vi och lade oss, och vilka e de inte som vaknar halv åtta på morgonen om inte jag och Henrik !! Ojoj. Kan lova att Micke som också var med igår iaf sover till iaf 11. Ajja skönt att vakna idag iaf ;P Sitter med en varsin kopp kaffe nu och muppar lite ;P Ska vek vänta på att de blir liiite varmare ute så ska vi gå ut och skruva lite på min moppe också. Kanske om den vill starta så ska vi åka hem till min mamma o pappa. Så vi får vel hoppas att den gör de. Var vel iaf 4 årsen jag körde den där moppen om inte kanske 5 årsen :O hua mej..
Igår var vi hem till lilla Kevin och hälsade på (Henriks son) Han e såå söt ! :)
Saknar mina små änglar nu, känns som dom inte vart här på evigheter fast de bara är typ 5 dagar sen :P
Nä nu ska ja hitta på någe annat! :)

:(

Såå känns de nu, som allt bara är blää. ena sekunden är allt helt okej men nästa vet ja inte vad de är för fel..
Har varit med Philip och dagis till Huddik idag och hälsat på Mulle Meck. de var vel såå där inget jag direkt skulle åka till igen, men sen e ju inte direkt Mulle Meck Philips idol heller så. Men han hade roligt och lekte av sig :)
Var till Madde en sväng ikv. såå drygt med alla dessa folk här ibland eller inte folket som är här utan, att man kan liksom inte städa och dona eller röra sig i hemmet som man själv vill när de e gäster här dagligen, ähh ska inte klaga. Så livet ska vara tydligen..
Nu ska jag ta och gå och lägga mej.. orkar INGET mera idag :( Hej

Nu går jag... snart.

Ska iväg till skolan nu snart, ska åka 08:20 bussen. Så några minuter har jag kvar :P  Har redan vart uppe i 45 min och inte gjort så jäkla mycket så jag kommer säkert att få STRESSA som vanligt. Vi möblera om igår jag och älskling, haha .. men de blev fint. Går inte riktigt att förklara lättare att se :) Lämnade barnen hos Micke igår också. Så idag ska jag och Henrik äta på Kina för vi har nämligen vart tsm i 7 mån idag :) ...
Ne skriver säkert mera senare idag! Lära gå och sminka mig ;P

hoho jaja

Ska inte skriva många rader här nu jag e.. Tänkte bara kolla hit och säga hej! ;P haha ja har tråkigt, eller ja jag ska ta och lägga ungarna nu, sen ska jag ta och tattuera Henrik en sväng..
häpålä!

Gaahh!

Hej och hå vad dagarna går igen, hinner inte med den här farten. Normalt känns de som jag skulle gett upp för lääänge sen men än så går de.. I måndags var jag på person-lyfts utbildning till klockan 16 kom hem laga mat myste lite med mina små älsklingar, sen lade ja dom till sängs. I tisdags så var de utbildning igen, men den här gången - förflytnings - teknik :s Blev klar där vid 16:30, halv sprang till station för att hinna med tåget, i kilafors igen kl 17, springa in på dagis och hämta mina små hjärtan som var jätte trötta. Hem laga mat, (stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar) men de gick de åh, ingen snabb mat här inte ;P hehe... Sen var de bara att kasta dom i sängs igen då.. Och idag då, In med 08:20 som vanligt,l men idag skulle Philip med för att han skulle in till T-läkarn. Så han fick följa med mig till fhsk, Sen tog Micke med han till sin grupp så han fick vara där ist. :) och emellan där var de en jäkla massa krångel :S pallar inte skriva de men men.. Var till T-läkarn vid 11:15 tog typ max 10 min ,och inga hål ;) Sen gick vi till bibblan, Hämtade ut min bok jag väntat på i snart om inte mer än en månad .. (Twillight)- Om jag kunde drömma, Började läsa den på en gång medans philip han rita en massa teckningar till mig :) Sen åkte vi hem vid 13.. Hämtade Flickorna på dagis, Hem med Engla, tog med Anelia till Hälsocentralen för att hon skulle ditt och kolla sina utslag som hon fått på sin kropp, eller vi har vart ditt ca 3 ggr, men inget av de dom sagt vi ska göra har hjälpt, så nu ska hon få en remiss till en hud läkare ist!! Finally! + att hon ska börja ta pencilin , Imorn får hon vara hemma med Henrik eftersom hon är så himla krasslig , min lilla lilla prinssesa! <3
Nej nu ska jag lägga Philip sen ska jag lägga mej själv och läsa boken :) haha jag som inte läst på jag vet inte hur länge ;P

What??

Vaknade imorse, de första ja fråga Henrik va- E de lördag idag va? Han svarade- NEJ söndag! haha snacka om dag vild, Idag vill ja bara gå ut och inte komma in försen solen gått ner eller nå :P
Ska ringa Mikael Jansson idag och höra om de e okej, att barnen kanske kommer hem hit idag! saknar dom så, mina små <3
Nej nu ska ja hitta på nå vettigare..

Löööördag! :)

Ahh äntligen fick man lördag också :) så nice! Vaknade 08 imorse typ, säkert bara för att vi vilade 2 timmar igår kväll innan talang började, Men utvilad e ja i dag iaf! skönt skönt!
Vette fan va man ska hitta på idag alltså, Har nyss diskat och dammsugit, Henrik ska gadda snart också. Undra vad jag ska hitta på dårå? "/ hmm.. Hittar vel på nå säkert..
Nä ska göra nå annat nu ja! Hej..

trööök!

Sitter i skolan nu. Pluggar Natur, "/ Går vel så där, Om jag bara hade haft lite mera ork i kroppen hade de ju gott sååå mycket bättre! Känner mej helt slut, vill bara soova! Jaja, går inte nu de iaf så.. Ska med Madde och Dennis och kolla på en lgh till na idag vid halv ett så ja tänkte sitta och plugga tills de e dags :)

Saknar mina små älsklingar som är hos sin pappa den här veckan, e såå tomt utan dom, finns typ inget att göra hemma heller e..

Igår kom jag hem sent runt 17 typ, Kom innan för dörren så vill baby åka och käka så åt vi pizza, sen åkte vi iväg igen för Henrik och hans bror skulle spela bowling, Höll på att somna när vi var där. åkte hem och kollade på titanic :) sååå bra film!! Sen gick vi och la oss efter de! sköönt att de e helg nu. Kan ju lova att ja ska sova imorgon!

Ne nu så ska ja ut och ta ett bloss sen måste ja plugga vidare!


Working..

Sitter i skolan och jobbar med samhälle nu .. Går vel så där, så jobbigt när man fastnar i en fråga... :S Kom nästan i tid till skolan imorse iaf, typ 20 min försent. Duktig ja :) Men jag fick SPRINGA till tåget ist, och precis när jag kom på tåget så åkte de, puuh tänkte ja, men kändes som att jag skulle stryka med :P mitt hjärta hängde inte riktigt med :P ojoj. Kanske skulle börja fundera på de där med motion eller nå. Tycker ja går så mycket hela dagarna, tex från stationen ända ut till skolan de e en bra bit de kan ja lova. Tur de finns musik att lyssna på iaf :)

Undra vad man ska hitta p ånär man kommer hem idag? Vill göra nå roligt, Känns som man bara e i skolan kommer hem äter och sen går man och lägger sej, iaf när barnen inte e hemma. När dom e där så finns de en massa saker man kan hitta på. tycker ja iaf. Kanske skulle skura köks golvet som jag funderat på sen i lördags :S palla liksom! Saknar mina vänner nere i Uppsala också :S Ska fan se till att ta mej ner dit. MÅSTE! Ska ta med min Henrik så ska vi ta en sväng :)

Nej men om jag skulle skriva lite samhälle ist då kanske, E nog en bättre ide de ;)

Hej!

skolan ..

Oj nu blev jag dålig att skriva blogg igen, men ni e vel vana dom få läsare jag har kvar här iaf :) Tänkte jag skulle skriva lite blogg nu igen, när min baby har fixat en data åt mej :) såå snäll han e min älskling..
Har inte hänt så mycket i mitt liv, eller ja, jag har börjat på fhsk (folkhögskolan) Rätt okej faktiskt. Tar igen de man missat och så.. Hemi har vi sålt, men de har jag nog skrivit förut? :P Skaffade oss en kanin ist :) (Casper som Philip döpte han till :) Han e såå sjukt snäll den kaninen, Kan ha buren öppen i flera dagar och han har inte ens försökt rymma eller hoppa ur buren, så han e perfekt för ungarna, men skulle vilja ha en kanin som vågar hoppa runt lite, men de kanske kommer de också, Fyfan va ointressant att sitta och läsa om en kanin , haha ..
Jag och älskling har vart tsm i 6 snart 7 månader men de känns som om de har varit vi två föralltid <3
Engla och Anelia börjar utväxlas till två små trots flickor dom , Märker att de e skillnad på flickor och pojkar iaf :) dock e Philip lite bråkig men han har alldrig haft sånt humör som flickorna har, Men jag älskar dom oavsett hur dom är, de e den största gåva jag har fått i mitt liv <3 Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom.. <3
Ikväll ska vi iväg hem till Madde.E och käka, hon messade mej när ja var i skolan och fråga om hon fick bjuda oss på mat :) Hon e så snäll. Finns inget ont i henne. Älskar na <3
Idag när jag kom hem låg de ett mobilt bredband som jag beställde i påskas, skönt nu har jag och älskling en varsin data igen :) och den här datan en såå mycket bättre en den förra jag hade. :)
Nej nu så ska jag ta och skriva lite samhälle :) Hare!

RSS 2.0