Kalas och så

Igår var de kalas för lilla älsklingen Philip :) Han var  jätte nöjd med allt han fick, dock fick han bara en liten motorcykel av oss igår eftersom hans andra paket är här hemma, som han får öppna imorgon när dom kommer =D Ska ju ha kalas här hemma för han imorgon! Tyvärr var de inte så många utav hans kompisar som kunde komma, eftersom hans tröga mamma inte tagit fingrarna ur arslet och bjudit in några, menmen, några kommer iaf. Dom andra får komma och leka en annan dag :) .. Köpt en massa Hot Wheels bilar åt han iaf :) Kommer han bli jätte lycklig över för de är de enda han tjatar om :)..
Idag har jag sovit till kl 13 för ovanlighetens skull :P (nooot) Less ja blir på mej själv alltså! Vaknade utav att Micke, Monica och Sandra kom hit och skulle dricka kaffe. Sen gick ja och duscha för att sedan åka till S-hamn och hälsa på lill Kevin! =D Go ungen. Var där en liten stund sen åkte vi och käka på donken. Sen hem, och Sandra färgade mitt hår så nu är man MÖRK hårig igen =D såå mycket finare, tkr ja!
Nu blir de till att städa och älskling ska snart göra tårtan tills imorgon :)

Philip Mikael Bonnier 041119

Idag är de 6 årsen Philip kom till världen på Gävle BB, jag kommer ihåg att de var världens snö storm ute den natten. De tog ett tag innan du ville komma ut. Först gick jag 42 veckor med dej, + ytligare 2 dagar, när den dagen kom då du skulle komma ut till världen, så väntade du ytligare några timmar (08-23:29) Kommer aldrig glömma den kvällen du föddes mitt lilla hjärta! Som jag hade längtat efter dej, som jag hade burit på dej i mer en 40 veckor! , som jag hade längtat efter att få pussa på min älskade lilla Kille! Just nu är du hemma hos din pappa, men snart så kommer mamma och pussar på dej lilla älskling!

GRATTIS PHILIP PÅ DIN FÖDELSEDAG ÖNSKAR DIN MAMMA! <3

Sooova!

Nu har man kollat på Beck med Älskling och Sandra, DE var den nyaste tror jag (levande begravd) hette den iaf. Den var ganska bra, inte så spännande som dom flesta Beck filmerna brukar vara. Men men.. Nu är klockan mycket och de är dags att krypa ner under täcket med min älskling :) <3 Imorgon blir de Kalas för min älskade lille man . Tänk 6 år!! Herregud vilken stor kille han blir :) Mamma älskar dej sååå himla mycket, Världens bästaste kille!

Mat i magen

Så nu har man varit hemma hos Micke och Monica och lilla Liam :) Drack kaffe och snacka skit :P sen åkte vi till kiosken och åt lite mat tror hela Kilafors var där :P skit mycket folk var de där iaf. Har precis rakat av älskling allt hår, så nu ska vi snart till Bergvik för grabbarna ska spela bowling! Sen hem och MYSA!

De blir inte alltid som man tänkt.

Nej precis, skulle ju så stort tvätta idag ja, men jag occh älskling vaknade typ efter 1 så ja "/ Och jag vaknade med VÄRLDENS huvudvärk. :( suck. Har nyss lagat och ätit mat. Får se om de blir bättre med huvudet snart. Ska iväg till Micke och Monica snart , sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Lite allt möjligt

Världens blogg torka igen, men de är ju inte ovanligt när de gäller mej direkt e.. "/  tråkigt men sant, tror inte ens att jag har så många läsare kvar,  fullt förståligt iaf.
Har nog hänt endel sen jag skrev sist iaf. Var på utvecklings samtal om Philip igår, och de gick väl bra. Den "lilla" STORA Killen fyller 6 år på fredag btw. :O Kan knappt själv tro att de e sant, De e jobbigt ibland att man känner att man missar så mycket utav barnens uppväxt när man bara har dom varannan vecka :( sjukt trist . Men men, är iaf glad att de fungerar fel fritt med att ha dom varannan vecka, (än så länge iaf)
Älskling blev inte så långvarig på sitt jobb nere i Gävle, en vecka sen insåg han att de skulle bli alldeles för dyrt att sitta och pendla den biten 5 dagar i veckan, jag blev glad iaf. Pengar löser sej alltid på nå annat sett. :)
Själv ska jag börja på nå grejs inom arbetsförmedlingen nästa fredag, känns ju så där, men va fan måste ju göra nånting "/ Får bli de så länge då tills att jag kanske börjar plugga till undersköterska i Januari, hoppas hoppas.
Saknar mina barn så jävla mycket nu :( Kommer i perioder mer eller mindre, helst av allt skulle man ju vilja ha dom här 24/7 .  Men får iaf se dom på Fredag när min stora kille fyller 6 år =D Sen blir de kalas på Söndag, måste ta och planera de där lite bättre imorgon! Så jävla lat när de gäller vissa saker, de e så jag själv vill ge mej en smäll på käften för att jag e så jävla lat! Tycker ju de e jätte skönt att ha saker och ting att göra, som när jag börjar tvätta vårat BERG utav kläder tex, men sen skiter ja i det en vecka för att jag glömt köpa tvättmedel, och då får jag börja om på ruta 1 IGEN! Bläää. Imorgon är en ny dag och jag ska inte säga att jag ska, men jag ska iaf försöka komma upp till kl 10 så jag kan ta och "börja om" med tvätten..
Nu blir de till att spela lite på KING tills de e dags att krypa ner brevid min älskade Henrik!

RSS 2.0