REGN

Uscha va de regnar och BLÅSER :/ Mys dag till MAX , Philip är i skolan och tjejerna kollar på Ronja Rövardotter i vårat sovrum, Lugnt ocj tyst är de hemma. håller på att tvätta lite kläder gör jag också . Finns inte så mkt att skriva om denna dag e .

REKORD!

Blir ett inlägg till, 2 dagar på rad ;) yeeh ! Haha, ska till o laga tunna pannkakor snart , bara vänta på älskling för han skulle köpa lite ägg ;) Sen e de bara att börja laga mat o vänta på mina 3 små älsklingar =D Imorn är de ordning och reda igen efter en vecka med att göra precis som man vill , nästan :) Har precis tagit en dusch för ja hade så ont i huvudet och tro de eller ej men de släppte efter de :) skönt ! :)
( Bild från Google )

Joråsåatthe

De är med att blogga de är nog inte riktigt min grej de e, :P haha kanske lika bra att medge de, Men ibland så kommer ja att publicera ett inlägg som jag alltid gjort, sjukt endå ! Jag sitter typ vid datan varje dag ändå lyckas jag inte ta mej in på blogg.se och skriva typ HEJ! haha. Jaja. ! Ikväll blir de mys med Älskling, han har tatuerat sen  11 idag så han e ganska trött, de e ja me fast ja inte gjort ett enda dugg idag :/ Ja jo druckit kaffe o snackat skit me Sandra typ :P haha. Jobbigt de me ibland ;)

En ny dag!

Vaken och pigg ! typ iaf.. Ungar lämnad på dagis och skola, bara jag och älskling hemma, lyssnar på winnerbäck, de var längesen kände ja :) Även fast inte min kära tkr om att lyssna på han så gör jag de ;) mohaha.. Jag igår blev man 1 år äldre också 24 år då , Jihaa! Var en bra dag med nära kära ♥ Nu ska ja försöka värma mej lite de är sååå kallt här :(

Nåt som bara ..

Jag inte kan eller har lust att tala om här, .. Ja ja mår ganska piss knapp ätit nå i helgen heller :/ Kan inte bara, allt gott jag velat äta förut har ja försökt men nä de går inte ! Hoppas de blir bättre snart iaf . Mina fina barn kom hem ikv iaf, skit trött var dom iaf tjejerna, dom fick bad/duscha sen krypa till sängs, dom var så trötta så dom somnade på mindre än 5 minuter, och nyss lade sej Philip och han sover redan han me :) Ska glo klart på idol sen blir de sängen för oss vuxna också .

Tänk Att !

Denna blogg har legat år sidan ett bra tag nu :/ vrf ? Jo jag har börjat skriva "dagbok" med papper och penna eftersom de är en massa jag ville få ut mej som inte är lämpligt för denna blogg. Kl är tidigt, har inte sovit speciellt bra inatt så efter lite morgon mys klev jag och älskling upp ist, tkr om att kliva upp tidigt på morgon, tråkigt att man blir så trött på eftermiddagen bara :( Ungarna är hos sin far.. Finns en massa att berätta , men hur roligt är det med en massa text? Roligare med bilder va? Kan ju tala om att min lilla mini Philip börjat 1:an =O Herregud va åren rusar förbi! Idag är de ju Lördag va som händer denna dag får vi se.. Have A Nice Day :)
Lägger upp några bilder på mina UNDERBARA barn ♥

RSS 2.0