mhm..

Hallojsan där!
Jag har tråkigt.. Henrik sitter och tattuerar bara så finns inte så mkt och göra.. Kanske skulle kunna sitta och vara lite social men ajja, kommer de å. ;) Snön då? Ja de finns de här i Kilafors nu så de räcker och blir över, men för mej så får de faktiskt snöa mera.. Skulle vela vart och åkt pulka idag men de blir vel för sent antar ja "/ boring! Skulle ha tvättat idag men de blev inte så, skulle ha gjort de igår också menmen. är en dag imorn också. Saknar mina barn , vill ut och leka med dom i snön! Och komma in sen och dricka varm oboý och äta macka, såå mysigt..


Irreterad

Åhh ibland vill ja bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet! Som just nu.. Philip vill INTE sova, Flickorna är jätte pratglada inne i sitt rum och har inte en tanke på att sova.. Om dom bara förstod att de e dagis imorgon..
Henrik e och spelar bowling som varje Onsdag. Men han kommer nog hem snart..
Tänkte skura golvet också, men de får vänta för jag har tydligen gjort slut på allt skurmedel "/ Yippie! noot..
Snart börjar Bonde söker Fru också.. ska ta och göra mig en macka till de börjar och mysa ner mig soffan. Hoppas bara mina barn somnar tills dess.
Imorn e de dags för credo igen:) Och Henrik har en massa han ska gadda imorgon..

Saknar!

Så jäkla jobbigt de är veckorna när inte barnen e här :( Halva mitt hjärta är inte där när dom inte är med mig! Ska iväg till Bollnäs en sväng innan dom kommer "/ bara Henrik gaddat klart.. Hoppas de går fort.. Var precis ute och gick med Hemi (hunden) nyss. Gick en sväng runt herrgården, skönt att komma ut och rensa tankarna lite. De behövdes.

Måndag ,morgon (a)

Nej men ja har faktiskt sovit till iaf 11 varje dag nu sen vi flyttade, min idag har ja varit uppe sen 9:30 ;) Blir roligt nu när barnen kommer idag, och imorn när dom ska upp och vara på dagis, och jag ska iväg till credo.
Uppdateringen då? Hur tycker du de går med den då Liz-Marie? hmm ja inte så värst bra då va e.. Ehh palla. Ja e ju inte direkt en sån data "nörd" ja var när jag var ensam och inte hade barnen hemma, och jag inte var tsm med Henrik. Blir mest att kolla bdb och fb nånång om dagen typ..
Haha typ de är ett ord Philip använder mycke nu förresten, han e så söt.
-Alltså mamma!  Jag vill typ ha den här tröjan idag.
Så kan de låta..
Nej nu vill min älskling att jag  ska med han till affärn och köpa cigg.. :P
Hej!

RSS 2.0