Mys Onsdag

Sitter här hos min Älskling o gör inte så mkt. Han ska gadda en nu o ja ska vel titta på ja, tror ja om jag inte hinner somna framför tv:n :P De mkt möjligt. Idag har vi vart till Bollnäs en sväng, kika in på Dollar o Hemköp,  Uff va boring de e o skriva blogg, Undra vrf ja håller på egentligen. Mest för ja inte har så mkt att göra för tillfället =/
Nej nu ska ja lyft min röv från soffan o bege mej till köket o ta en kopp kaffe o en bulle :)

Tisdag!

Hejsan. I´m Back, haha har tråkigt så ja tänkte att jag lika gärna kunde blogga. Ligger här i sängen hemma hos Henrik med våran lilla Hemi på axeln. Han e så mysig..
Henrik är inne hos Micke o Monika o dricker kaffe o pratar skit, men ja har ont i min mage så ja orka göra nått just nu, Vi ska hem till mig snart o diska o tvätta sen till Bollnäs en sväng tänkte vi..
Nej nu kom min Älskling!
hej!

Måndag snart Tisdag

Hejsan där.. Har vel inga läsare kvar här så lite som jag bloggar :P Men jag har så mkt annat för mej om dagarna så ja pallar inte bara.. Men nu har jag lämnar barnen hos deras pappa idag.. Så nu sitter jag bara hemma hos min Älskling o tar de lugnt, Vi har vart upp till mor o far ikv o druckit lite kaffe o kolla på tv.. Har en bebis nu också. Hemi, våran lilla hund bebis :) Sååå söt!
Barnen har börjat på dagis också, Allt går bra o dom trivs hur bra som helst. :)
Nej nu pallar ja inte skriva så mkt mera "/
Får se när ja lyckas få mera ork till o skriva igen!
Hare!

RSS 2.0